آیا رنگ زعفران خوراکی تولید شده در داخل کشور باکیفیت و اصل است؟ معتبرترین پخشکننده عمده این فرآورده کدام است؟
عطر، طعم و رنگ غذا از جمله ویژگی هایی است؛ که آشپزان همواره به آن توجه می کنند. داشتن رنگ خوب باعث اشتها آور بودن غذا می شود. از گذشته های دور تا کنون رنگ های خوراکی در میان مردم رایج بوده اند. این رنگ ها به سه دسته طبیعی، مصنوعی و شبه طبیعی تقسیم می شوند؛ که هر کدام مصارف خاص خود را دارند.
اما در هر صورت استفاده از رنگ دهنده های طبیعی از هر لحاظ بهتر است. رنگ زعفران از بهترین رنگ غذاهای طبیعی است؛ که عطر و مزه فوق العاده ای نیز به خوراکی ها می بخشد.
انواع زعفران خوراکی
رنگ زعفران خوراکی دارای بخش قابل توجهی از خواص زعفران می باشد. رنگ زعفران از جنبه های مختلف تنوع داشته؛ و به میزان بالایی در آشپزی، شیرینی پزی و تیهه نبات یا پولکی به کار می رود.
به عنوان توضیح بیشتر می توان گفت؛ که انواع زعفران خوراکی در زمینه های زیر با هم تفاوت دارند:
- نوع گیاه زعفران
- میزان خلوص رنگ زعفران
- کیفیت و میزان رنگ دهی عصاره زعفران
- مکان و روش تولید رنگ خوراکی
- پودری یا مایع بودن زعفران
به طور کلی زعفران خوراکی به صورت خشک شده یا مایع وجود دارد.
رنگ زعفران خوراکی
رنگ زعفران خوراکی موارد استفاده بسیاری زیادی دارد. علاوه بر ایجاد عطر، طعم و رنگ، این محصول را برای تزئین غذا و دسر به کار می برند. به طور کلی استفاده از رنگ خوراکی گرفته شده از گیاه زعفران به مراتب مقرون به صرفه تر است. همان طور که گفتیم رنگ زعفران دارای خواص گیاه نیز می باشد.
برخی از فواید مصرف زعفران عبارتند از:
- آرام بخش
- نشاط آور
- مقوی معده
- محرک اعصاب
- تقویت کبد
- درمان کم خوابی
- درکان پارکینسون
- برای سرفه و آسم مفید است.
- تقویت حافظه
- خون ساز
- بهبود گردش خون
پخش کننده عمده رنگ زعفران
رنگ زعفران خوراکی به روش های مختلفی عرضه می شود. این محصول از رنگ های خوراکی طبیعی بوده و از کلاله، گلبرگ و پرچم گیاه زعفران تهیه می شود.
یکی از بهترین شیوه های خرید رنگ رعفران، مراجعه مستقیم به پخش کننده ها می باشد.
بدون شک پخش کننده عمده هر محصولی آن را با قیمت مناسب تری عرضه می کند. برخی از مراکز پخش عمده رنگ زعفران، همان تولید کننده ها می باشند. اما بعضی دیگر صرفاً کار فروش عمده و مستقیم رنگ زعفران را انجام می دهند. خریداران عمده رنگ زعفران نیز همان رستوران ها و تولیدی های شیرینی می باشند.
تولید فرآوردههای مرغوب در داخل کشور
ایران بزرگترین تولیدکننده زعفران در داخل کشور است. سرمایهگذاران، شرکتهای تولیدکننده فرآوردههای زعفرانی بسیاری را باتوجهبه فراوانی طلای سرخ به وجود آوردهاند.
رنگ زعفران خوراکی تولید داخلی از نظر کیفیت قابلرقابت با نمونههای خارجی است. استفاده از کلالههای مرغوب بیشترین سهم را در خلق این فرآورده ارزشمند دارد.
امروزه در کارخانههای بزرگ از بروز ترین دستگاهها استفاده میشود. وجود این ماشینآلات باعث تولید محصولاتی کاملاً بهداشتی میگردد.
فرآوردههای زعفرانی دارای قیمتی مطلوبتر نسبت به خود زعفران خشک هستند. این موضوع باعث شده است تا مشتریان از این محصولات استقبال بالایی کنند.
رنگ زعفران خوراکی
شرکت های تولید کننده رنگ زعفران خوراکی این فرآورده را به دو صورت پودری و مایع تولید می کنند. هر کدام از این حالت کاربرد ها و طرفداران خود را دارند.
عدهای معتقدند نوع پودری دارای خواص بیشتری است. چرا که میتوان بر حسب نیاز آن را بهصورت تازهدم داد. این نمونه از درجه کیفی متفاوتی برخوردار بوده و به دو صورت جزئی و عمده به فروش میرسد.
رنگ زعفران مایع آماده مصرف بوده و برای کسانی که دچار ضیق وقت هستند بسیار مناسب است. این محصول زعفران دم داده بوده که در کارخانه و بدون دخالت دست تولید میشود.
کیفیت این محصول قبل از بستهبندی در آزمایشگاه سنجیده میشود. همچنین نمونههای بهداشتی و مرغوب آن دارای شماره پروانه بهداشت هستند.
تأثیر مواد خوراکی بر سلامت بدن
سلامت بدن افراد دارای ارتباطی مستقیم با مواد خوراکی مصرفی است. امروزه در بازار مواد غذایی متأسفانه شاهد محصولات ناسالم و مضر هستیم.
استفاده از مواد طبیعی و ارگانیک میتواند تضمینکننده سلامت مصرفکننده باشد. رنگ زعفران خوراکی یک محصول سالم و مفید است. شرکتهای تولیدی در تولید آن از ترکیبات شیمیایی مضر استفاده نکردهاند.
کارشناسان رنگهای موجود در بازار را به سه طبیعی، شبه طبیعی و مصنوعی تقسیم میکنند. رنگهایی که از گیاهان به دست میآیند طبیعیترین و سالمترین نمونه هستند.
در واقع میتوان از گیاهان دارای رنگدانه زیاد، رنگهای طبیعی را تهیه نمود. از زعفران رنگ طلایی، از اسفناج رنگ سبز و از لبو رنگ ارغوانی به دست میآید.
بازار رنگهای خوراکی مصنوعی از تنوع بالایی برخوردار بوده که افراد را ترغیب به خرید میکند. این رنگها با زیبایی که دارند مشتریان را فریب میدهند. این در حالی است که تأثیرات سوءمصرف این محصولات تا مدتها بر بدن باقی میماند.
سلامت فرآوردههای زعفرانی
شرکتهای تولیدی داخلی برای ساخت فرآوردههای زعفرانی، از طلای سرخ ارگانیک و سالم استفاده میکنند. این محصولات دارای خواص مفیدی هستند و میتوان آنها را با خیالی آسوده مصرف نمود. کارشناسان رنگ زعفران خوراکی را از گلبرگ، کلاله و ساقه گیاه زعفران تولید میکنند.
تمام قسمتهای گل سلامتی دارای خواص منحصربهفردی هستند. کشاورزان در فصل برداشت گل زعفران را به شرکتهای تولیدی انتقال میدهند. از این گیاه ارزشمند دهها فرآورده تولید میشود که همگی سرشار از خواص مفید هستند.
در طی سالهای اخیر شاهد حضور نمونههای جدیدی از این محصولات در قفسه فروشگاهها هستیم. تنوع بالای این فرآوردهها باعث افزایش فروش خواهد شد. استفاده از غذاهای فستفودی و طعمدهندههای مصنوعی باعث بروز بیماریهای جدیدی شده است. در واقع بخش اعظم امراض، ریشه در تغذیه افراد دارد.
مصرف رنگ زعفران خوراکی
رنگ زعفران خوراکی یکی از کالاهای پرمصرف در هر آشپزخانهای محسوب میگردد. این فرآورده ارزشمند در اوزان مختلفی بستهبندی و به فروش میرسد. رنگ زعفران خوراکی یکی از کالاهای پرمصرف در هر آشپزخانهای محسوب میگردد. این فرآورده ارزشمند در اوزان مختلفی بستهبندی و به فروش میرسد.
باتوجهبه تقاضا برای عرضه، فروشگاههای بسیاری به فروش این محصول میپردازند. وجود این فرآورده در قفسه فروشگاه، میتواند باعث جذب مشتری گردد. رنگ زعفران در آشپزی و قنادی از کارایی بالایی برخوردار است.
استفاده از این محصول در اماکن پر مصرفی مانند رستورانها، بسیار بهصرفه است. خیلی از مراجعهکنندگان به رستورانها به تزئین و زیبایی غذا اهمیت زیادی میدهند. زعفران باعث جلا بخشیدن به سفرههای ایرانی میشود.
از آن جا که پلو در آشپزی ایرانی از جایگاه ویژهای برخوردار است لذا باید آن را تزئین کرد. برای این منظور میتوان از رنگهای طبیعی بهره گرفت تا در کنار زیبایی، سلامتی را نیز به شما هدیه دهند.
تجارت رنگ زعفران خوراکی
تجار برای تجارت خود به دنبال کالاهای پر طرفدار و البته پرفروش هستند. صادرات محصولات کاربردی مانند رنگ زعفران خوراکی میتواند سود خوبی را نصیب این عزیزان کند. بیشتر کشورها در فرهنگ غذایی خود از زعفران استفاده میکنند.
ایران بزرگترین صادرکننده طلای سرخ و فرآوردههای آن در جهان است. صادرات زعفران به آنسوی مرزها ارزآوری خوبی را برای کشور به دنبال دارد. کلالههای تولید شده در داخل کشور بیهمتا هستند.
ازاینرو فرآوردههای تولید شده از آنها نیز بسیار باکیفیت هستند.کشورهای عربی از مشتریان اصلی محصولات زعفرانی هستند. زعفران در قنادی و آشپزی این منطقه، جایگاه ویژهای دارد.
فروش عمده زعفران
مشتریان عمده زعفران به دنبال یافتن یک مرکز معتبر هستند. ازآنجاکه بهای زیادی پرداخت میگردد لذا باید خریدی امن صورت گیرد. امکان تقلب در زعفران زیاد است به همین خاطر نمیتوان به هر مرکز فروشی اطمینان کرد. خرید باید از جایی صورت گیرد که ضمانت اصالت کالا و مرجوعیت داشته باشد.
در این صورت مشتری با خیالی آسوده سفارش خود را ثبت مینماید. فروش عمده زعفران همراه با تخفیفات ویژهای صورت میگیرد. این محصول را میتوان بهصورت آنلاین خریداری نمود. در این صورت نمونهای از آن برای متقاضی صادر میگردد.